Voor wie zijn wij?

Individuele coaching

Herken je je hierin?

Je voelt je onzeker, futloos, piekert heel veel en kun je hierdoor misschien slecht slapen?

Heb je iets mee gemaakt wat je bezig houdt, en heb je moeite om gebeurtenissen een plaats te geven?

Je wilt graag meer balans en ontspanning in je leven, alleen weet je niet hoe?

Heb je moeite om je grenzen aan te geven? En wil je graag leren hoe je “nee” kunt zeggen?

Kortom, wil je weer beter in je vel zitten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben overtuigd dat je de antwoorden bij je draagt, alleen zijn ze op dit moment niet zichtbaar.

Samen met de paarden gaan we kijken wat voor jou past om weer meer rust en structuur in je leven te krijgen.

Mindfulness sessie bij de paarden (1 uur)

Mindfulness betekent letterlijk ”leven met aandacht”. Meestal leven wij mensen in ons hoofd, in gedachten. “Straks moet ik nog boodschappen doen en daarna koken”, “ het verslag moet nog af voor morgen”. De meeste gedachten gaan over de toekomst.

Met Mindfulness laat je alle gedachten over straks, morgen los en leef je in het heden. Wat ben je nu aan het doen? Stel, je zit op de fiets naar huis. “Straks mag ik niet vergeten mijn moeder te bellen en ik wil die mooie film nog opnemen”. Dit is onze normale manier van denken. Zo missen we soms te genieten in het moment.

Hoe is het dan als je “mindfull ” leeft? Dan luister je naar je omgeving, hoor je de vogels fluiten. Voel je de warmte van de zon op je gezicht. Je bent helemaal in het hier en nu.

Als je herkent dat het vaak druk in je hoofd is, of als je vaak piekert, dan is mindfulness iets voor jou. Het daagt je uit om los te laten waar je geen controle over hebt. Je zal meer rust ervaren en bent je meer bewust van je lichaam.

Dit kun je leren met Mindfulness oefeningen. Dan sta je (alleen of met anderen) samen met het paard in de bak. We werken buiten. Het paard loopt vrij rond en geeft je de aandacht die op dat moment bij je past. De paarden geven steun, dichtbij jou, of op afstand. Vaak brengen zij ook rust. Het helpt je op zijn manier om helemaal in het hier en nu te komen

4 gedachten over “Voor wie zijn wij?

 1. Marianne Diesbergen 14 januari 2019 — 14:12

  Paarden coaching heeft mij zeker kracht en nieuwe inzichten gegeven met bijzondere momenten tussen paard coach en mezelf. Zeer dankbaar dat ik dit gedaan heb om voor mij verder te kunnen. Heb verschillende hulpverleners gehad,maar dit heeft voor mij toch het beste gewerkt. Zo bijzonder dat het je kracht geeft.

  Geliked door 1 persoon

 2. De sessies die ik heb gevolgd, hebben mij geholpen om tot nieuwe inzichten te komen over mezelf en hoe ik omga met diverse situaties. Ik heb mijn eigen krachten en valkuilen ontdekt en daar ben ik heel dankbaar voor. Het bijzondere aan paardencoaching is, dat ik direct een spiegel voorgehouden kreeg door het gedrag van het paard. Hierdoor kon ik nog meer tot de kern van mijn emoties komen. Ik heb de sessies als heel fijn ervaren en Andrea is een coach die goed naar je luistert en je helpt waar nodig, maar ze geeft je vooral de ruimte om zelf te vertellen en zelf tot inzichten te komen.
  De sessies hebben mij heel erg geholpen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben blij met de feedback die ik heb gekregen, een luisterend oor van Andrea en de spiegel die Evita voor me hield.
  De sessies hebben mijn ogen geopend. Ik weet nu en heb de bevestiging dat ik op het goeie pad ben in de richting waar ik wil zijn.
  Evita heeft me laten zien dat ik er ben, ondanks alle hobbels er ook mag zijn, mag geven én nemen en mezelf kan laten zien.
  Ja ik word gezien! En ja, ik kan mijn doel bereiken met de stappen die ik wil nemen!
  Deze sessies hebben me laten zien hoe sterk een paard mijn energie aanvoelt en wat ze mij laat zien: dat ik toch wel durf om mijn eigen weg te gaan…
  Met deze aanknopingspunten vervolg ik mijn weg…op naar mijn Nieuwe Toekomst, mijn nieuw Doel!
  Dankjewel Andrea en Evita.🙏🏼🍀

  Geliked door 1 persoon

 4. Paarden coaching samen met Elvira en Andrea vond ik een bijzondere ervaring die lang bij me blijft.
  Fijne rustige omgeving en een luisterde oor.
  Veel momenten geweest waar ik thuis nog over nadacht mij weer een fijn positief gevoel gaf.
  Dankjewel Andrea

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close