Wie zijn wij

Mijn naam is Andrea Borm geboren in 1969. Samen met mijn partner heb ik 4 inmiddels volwassen kinderen.

Al van jongs af aan ben ik dol op dieren, vooral paarden. Het is altijd mijn grootste hobby geweest en ik vind het heerlijk om met paarden om te gaan. Hier vind ik rust en ontspanning.

In mijn werk begeleid ik ouders /naasten van kinderen met een psychische kwetsbaarheid. Mensen begeleiden in een  minder prettige periode van hun leven, dat is mijn expertise. Weer in balans komen met je gevoel en denken. Problemen, belemmerende gevoelens loslaten. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met Paardencoaching van HorseSens en heb ik de opleiding tot Exellent coach deel 2 gevolgd.

In mijn coachingswerk ik vooral met vertrouwen en rust zodat de coachee zich op zijn gemak gaat voelen. Uitgaan van de kracht van mensen en van daaruit bouwen.

Ulana
Ulana is een beetje een eigenwijze  dame. Ze houdt vanuit een afstand graag het overzicht. Soms zoekt ze je op, soms blijft ze op afstand. Ze is heel rustig en duidelijk in haar benadering

Evita
Evita is een rustige, lieve dame die goed weet wat ze wil. Ze blijft graag in je buurt en houdt  een oogje in het zeil.  
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close