Wie zijn wij

Mijn naam is Andrea Borm, geboren in 1969. Samen met mijn partner heb ik 4 volwassen kinderen.

Al van jongs af aan ben ik dol op dieren, vooral paarden. Het is altijd mijn grootste hobby geweest en ik vind het heerlijk om met paarden om te gaan. Hierin vind ik rust en ontspanning.

In mijn werk, bij GGzE kind en jeugd, begeleid ik ouders/naasten van kinderen met een psychische kwetsbaarheid. Mensen begeleiden in een  minder prettige periode van hun leven, dat is mijn expertise. Dit betekent dat ik mensen help om in balans te komen met hun gevoel en denken, zodat problemen/belemmerende gevoelens losgelaten kunnen worden. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met Paardencoaching van HorseSense en heb ik de opleiding tot PHBO Exellent coach bij hun gevolgd en met succes afgesloten.

In mijn coaching werk ik vooral met vertrouwen en rust, zodat de coachee zich op zijn gemak gaat voelen. In mijn visie ga ik uit van de kracht van de mens en van daar uit bouwen wij verder.

Ulana houdt vanuit een afstand graag het overzicht. Ze zoekt je soms op en laat je soms alleen. Ze is heel rustig en duidelijk in haar benadering.
Evita is een rustige, lieve dame. Ze blijft graag in je buurt en houdt je op een hele rustige manier een spiegel voor.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close